Zoneterapi kan lindre din allergi.

Slås du med kløe og røde øjne? Zoneterapi har hjulpet mange af med allergi, astma og eksem.

Det har vist sig at zoneterapi kan have en positiv effekt på allergi og astma. Udover, at zoneterapi er en behagelig behandlingsform, vil du opleve, at zoneterapi er beroligende, hvis din krop er belastet af følgevirkninger af din allergi. Zoneterapi mod allergi fokuserer på at udrense og afstresse din krop og styrke dine luftveje og dit immunforsvar. Allergi og Astma er som udgangspunkt kroniske tilstande, men allergisymptomerne kan forandre sig over tid og det kan handle om, hvor meget man bliver eksponeret for det, man har allergi overfor og dermed ens livsstil betydning. Mange oplever at de med tiden bliver bedre og bedre til at leve med allergien og tage de nødvendige forholdsregler. I forbindelse med din zoneterapi behandling har du mulighed for at vende dine vaner, din kost, din livsstil, og hvad du selv kan gøre for at leve godt med din allergi.

Hvis du har allergi eller astma, kan du opleve at du bliver drænet for energi og at dine symptomer præger dit liv på mange måder:

–        Dårlig søvn og træthed

–        Ulyst til social samvær

–        Begrænsede muligheder for motion

–        Begrænsede muligheder for udeliv og naturoplevelser

–        Stress og ubehag i kroppen

–        Manglende psykisk overskud

–        Hovedpine og dårlig koncentration

–        Kronisk stresstilstand

–        Derfor er det vigtigt, at du får behandlet din allergi eller astma og overvejer, hvad du kan gøre for at få en bedre livskvalitet.